Vad behöver användarna göra för att kunna parkera?

För att användarna på företag ska kunna använda parkeringen behöver de göra följande:

1. Aktivera sitt tillstånd
    När en användare har fått en inbjudan till ett parkeringstillstånd måste denna accepteras av användaren. Därefter kan användaren lägga till sitt eller sina fordon.

2. Ladda ner appen
    I Parkando-appen hanterar användaren sin parkering. Här kan användaren lägga till fordon, se tillgänglighet och starta sin parkering.

3. Starta och stoppa parkering
    Användaren startar och stoppar sin parkering i appen. Under fliken Parkera väljer användaren sitt aktuella fordon och startar sedan sin parkering. Är garaget ett kameragarage sker in- och utcheckning automatiskt.