1. Frågor & svar
  2. Min parkering / Mitt avtal

Det går inte att öppna garageporten/dörren, vad gör jag?

Det kan finnas flera anledningar till detta, använder du Parkando-appen vänligen börja med att följa stegen i alternativ 1, annars se alternativ 2

Alternativ 1

• Kontrollera att bluetooth är aktiverat på din telefon. Har du en Android-telefon behöver ”platstjänster” också vara aktiverat.
  • Har du en iPhone kontrollera att bluetooth är aktiverat både för telefonen och att Parkando-appen får använda telefonens bluetooth. Detta gör du under telefonens inställningar.
  • Har du fått en delad digital nyckel eller ett parkeringstillstånd, kontrollera att din inbjudan som du fått via e-post är accepterad med Mobilt BankID.

Alternativ 2

• Alla fastigheter har olika typer av jour och beredskap, se information vid infarten till parkeringen. Du kan också ringa vår kundservice på 08-408 396 38, dygnet runt.